Kontakt Nybolig: 86 82 66 00

Tæt på natur og kultur

SILKEBORG - EN BY FULD AF MULIGHEDER

Silkeborg er en smuk og charmerende by, der rummer masser af muligheder for både far, mor og børn. Det har mange børnefamilier allerede fundet ud af, og Eriksborg-parken er bare et af de steder, hvor unge familier lige nu strømmer til.

ERIKSBORG-PARKEN

Eriksborg-parken er et nyt parcelhusområde i den nordlige del af Silkeborg. Husene skyder op, og børnefamiier flytter ind side om side i det hyggelige kvarter på toppen af Nørreskov bakke. Og med god grund. Lige udenfor døren venter legekammeraterne på de rolige, lukkede veje eller på legepladsen ved det rekreative, grønne område. Der er cykelafstand til skole, daginstitution, idrætsanlæg og dagligvarebutik i den populære bydel, Gødvad. Læs mere om Eriksborg-parken  

KULTUR OG BYLIV

Når I søger flere oplevelser, er der let adgang både i bil, på cykel og med bus til Silkeborgs smukke midtby. Et stort udvalg af spændende butikker, hyggelige caféer og en perlerække af kulturtilbud venter på jer. Både kunstinteresserede og musikelskere vil føle sig hjemme, og ingen - uden undtagelse - kan undgå at blive duperet af de smukke søer og Gudenåen, der snor sig gennem byen og gør stemningen i Silkeborg helt unik.   

 

 

 

NATUREN SOM NABO

I Silkeborg findes noget af Danmarks smukkeste natur, og byen ligger skønt placeret midt imellem skov og søer. Naturen skaber ro og stemning - og giver også masser af muligheder for den aktive familie. De skovklædte højdedrag er ideelle til løb og cykling og skovene danner jævnligt ramme om orienteringsløb og andre adventure-aktiviteter. På søerne er der mulighed for at dyrke søsport eller tage en afslappende tur i kano eller de kendte turbåde. Søerne lokker hver sommer ligeledes tusindvis af badegæster til, som nyder det rene og børnevenlige badevand.  

GODT UDGANGSPUNKT FOR JOB

Silkeborg er hjemsted for en række spændende virksomheder - og gode jobs. Samtidig er Silkeborg et ideelt udgangspunkt for jobs i andre dele af Midtjylland. I kraft af den nye motorvej, som I har let adgang til fra Eriksborg-parken, kan I være i både Aarhus, Herning og Skanderborg på under en halv time. På tre kvarter er Viborg, Randers og Horsens inden for rækkevidde. Det betyder, at I har store chancer for at bevare en fast og tryg bopæl, uanset hvor i Midtjylland de spændende jobs melder sig.  

 

Kom og se

Book en fremvisning hos Nybolig
Ring på 86 82 66 00 og bestil en uforpligtende fremvisning