Kontakt Nybolig: 86 82 66 00

Eriksborg-parken

ERIKSBORG - ET GODT STED AT BO

Eriksborg-parken er et helt nyt parcelhusområde ved Gødvad i den nordlige del af Silkeborg. Området er tilrettelagt, så det er ideelt for børnefamilier med børn i skole og daginstitution og forældre der evt. pendler på arbejde i Midt- og Østjylland via Aarhus-Herning-motorvejen, som ligger få minutters kørsel derfra.

Mange børnefamiier er allerede flyttet ind i det hyggelige kvarter, hvor legekammeraterne venter lige uden for døren på de rolige, lukkede veje eller på legepladsen ved det rekreative, grønne område. Skole, daginstitution, idrætsanlæg og dagligvarebutik er altsammen i cykelafstand, og turen foregår via nyetablerede stier, så både børn og voksne trygt kan færdes rundt i området.  

STORT, GRØNT OMRÅDE 

I Eriksborg-parken er der plads til at lege, nyde naturen og hinanden i store grønne områder med legeplads og opholdsmuligheder. I alt er der udlagt 50.000 kvm. til rekreativt, grønt område. Rundt i området kommer både skolestier med fast belægning og trampede naturstier, der inviterer til at udforske området. 


Klik og hent oversigtskort som pdf

 

  

 

 

 

FREMTIDSSIKRET OMRÅDE

Eriksborg-parken er en del af området Gødvad Nord, og en overordnet strukturplan for området viser, hvordan der er let adgang til skole og indkøb både via veje og cykelstier. De nærliggende skoler er Gødvadskolen og Dybkærskolen, og ligeledes er der flere daginstituioner, fritidstilbud og indkøbsmuligheder i nærheden. Se flere detaljer om området her 


Klik og hent strukturplan som pdf

 

Kom og se

Book en fremvisning hos Nybolig
Ring på 86 82 66 00 og bestil en uforpligtende fremvisning