Kontakt Nybolig: 86 82 66 00

Byg nyt og høst fordelene

HØJERE KOMFORT, MERE TID OG BEDRE RÅD

Skal I bygge nyt eller købe et eksisterende hus til billigere penge? Det er et af de store spørgsmål for de familier, der begynder at søge efter mere plads. Mange drømmer om at bygge et nyt hus selv, men tror ikke de har råd. Ser man imidlertid på helhedsbilledet af en børnefamilies økonomi i de første år som husejere, behøver drømmen ikke være urealistisk. Og fordelene ved et nyt hus står i kø.

Lavere varmeudgift

Et nybygget hus vil altid være mere energioptimeret end et ældre hus - uanset om det er efterisoleret eller ej. Det betyder, at I kan budgettere med en stabil, lav varmeudgift. Husene i Eriksborg-parken har jf. energimærkningen en varmeudgift på under 500 kr. pr. måned, mens den gennemsnitlige varmeregning i et 70'er-hus er mindst en halv gang højere - og helt op til tre gange højere, hvis varmekilden er et oliefyr.   

Ingen udgifter til renovering

Stort set alle, der køber hus, lægger ud med at renovere eller bygge om. Og budgettet for ændringerne holder sjældent. For når første etape er klaret, er der ofte mere, man gerne vil have gjort noget ved. Det betyder, at istandsættelse kan blive en stor post på familiens budget i mange år fremover. Ved nybyggeri er alle omkostninger regnet ind i byggeprisen, og huset er, som I ønsker det, når I flytter ind.

 

 

Brug tiden på hinanden

Det er ikke kun økonomien, der kan lide under flerårige renoveringsprojekter. Det gode familieliv og tiden med børnene bliver også påvirket. Når I bygger nyt, er der naturligvis anlægsarbejde med have mm. i starten, men når det er overstået, kan I roligt læne jer tilbage. Jeres Levehus er bygget i vedligeholdelsesfrie materialer som fx træ-alu vinduer og døre, så I i stedet kan bruge tiden på hinanden.

Indeklima i top

En af de helt store fordele ved et nyt hus er en højere komfort og et bedre indeklima. I alle Levehuse er der installeret et varmegenindvindingsanlæg, der konstant sørger for at skifte luften i huset, uden at det trækker koldt fra åbne vinduer og døre. Varmegenindvinding fjerner partikler, lugt og fugt og er anbefalet til allergikere, bl.a. fordi luftfugtigheden holdes under 45 procent, så . husstøvmiderne ikke kan overleve. 

Kom og se

Book en fremvisning hos Nybolig
Ring på 86 82 66 00 og bestil en uforpligtende fremvisning